Buro Kaper
Buro Kaper, USP's 250A is net voldoende

Het Oranjepark is een goed aangelegd evenemententerrein, toch was de beschikbare spanning een uitdaging voor de enorme ijsbaan. Een slimme configuratie was de oplossing.

Buro Kaper, USP's Meten is weten

In de pre productie tekenden we een waanzinnig ijspark, maar hoe vertaalt zich dat in een park? Aangepaste vloerdelen en standaard oplossingen vertaalden de tekening naar een ijsbaan.

Buro Kaper, USP's 40.000 bezoekers

Een veel gestelde vraag bij een eerste editie, hoeveel schaatsers kunnen we verwachten....?

Eerste editie groot succes!

Winterterras Vlaardingen

Na jarenlange voorbereiding heeft de organisatie van Winterterras Vlaardingen in de winter van 2019 zijn eerste winter evenement georganiseerd. In het Oranjepark in Vlaardingen aan de rand van het centrum was het de gehele december- en januarimaand feest! Ruim 40.000 bezoekers hebben zich vermaakt.

Buro Kaper is de partner van de organisatie vanaf het eerste uur. Samen hebben we hun ideeën vertaald naar een technisch haalbaar plan. De ‘outlines’ steeds in de gaten gehouden, veel ijs, unieke vorm, deels overdekt, ruime horeca, etc.

Als totaalleverancier hebben we voorzien in alle infra voor het evenement.

Volgende project
Buro Kaper op zijn best

Gerelateerde projecten

Ijsbaan huren

Ons buro werkt uitsluitend met een rubber ijsbaan systeem, waar uiteindelijk een echte ijsvloer op wordt gemaakt. Binnen 48 uur na de opbouw van het systeem, kan er doorgaans worden geschaatst. Ons systeem kan perfect gebouwd worden op de bestaande ondergrond van iedere locatie, ook als de vloer niet waterpas is. Natuurlijk is het bouwen op een waterpasgestelde ondervloer perfect!

Meer informatie
 • "Erg fijn om met Buro Kaper te werken! Ze zijn enorm vakkundig."

  Jan Kievith - Raamsdonkveer

  “Als je in 8 weken tijd van idee tot realisatie een ijsbaan van 400m2 en prachtige tent kunt realiseren, dan heb je het over professionaliteit.”

  Adrie Kleppe - Leerdam
 • Buro Kaper is mijn betrouwbare, meedenkende, flexibele & vooral fijne leverancier die altijd bereikbaar is."

  Klaas Boselie - Eindhoven

  "Onze vraag een unieke ijsbaan met een sprookjesachtige uitstraling, Buro Kaper maakte dit waar!"

  Antonie Zuijderwijk - 's-Gravenzande
 • "Het is een feest om met Buro Kaper te werken. Van eerste idee tot nazorg zijn zij betrokken. Denken in oplossingen, ontzorgen en klantgericht!"

  Jan Jaap Bekkers - Utrecht

  "Buro Kaper is niet alleen garantie voor goed ijs en onderhoud, maar zeker ook lekker werken met de jongens van Jurrien!!"

  André van Gelderen - Amersfoort
Heb je vragen?

Laat een bericht achter, dan nemen wij snel contact op.


  Think we made a good match? We kijken ernaar uit om samen te werken! get in touch