Buro Kaper
Buro Kaper, USP's warme omgeving

Een Skatepark, een ijsbaan met veel skateway, kent veel 'warme' kanten. De configuratie van de koeltechniek is een klasse apart. Naast voldoende koelvermogen is een balans tussen de zones essentieel.

Buro Kaper, USP's produceren in druk winkelgebied

De Markt in Nieuwegein is dagelijks druk bezocht. Meten is weten in het voortraject, wordt puzzelen in het groot tijdens de uitvoer.

Buro Kaper, USP's dagelijks schaatsbaanonderhoud

Dagelijks na sluiting ijsbaan verzorgden wij het onderhoud van de schaatsbaan. Sneeuw schuiven, ijs verzorgen en natuurlijk opspuiten.

Hoe een ijsbaan een skatepark wordt

Wintercity Cityplaza

De Markt in Nieuwegein is het hart van Cityplaza, hét winkelcentrum in het centrum van Nederland. De centrale ligging, de ruime parkeergelegenheid en de brede sortering van winkels, maakt Cityplaza een populaire trekpleister.

De inrichting van De Markt, met haar tegelduinen, maakt het plein ongeschikt voor een ijsbaan, behalve voor een rubber ijsbaan met echt ijs van Buro Kaper met onze Skateway. Hierdoor was de totale capaciteit van het plein benut, was de ijsvloer bijna 550m2 groot en spatte de sfeer je tegemoet.

Volgende project
Buro Kaper op zijn best

Gerelateerde projecten

Ijsbaan huren

Ons buro werkt uitsluitend met een rubber ijsbaan systeem, waar uiteindelijk een echte ijsvloer op wordt gemaakt. Binnen 48 uur na de opbouw van het systeem, kan er doorgaans worden geschaatst. Ons systeem kan perfect gebouwd worden op de bestaande ondergrond van iedere locatie, ook als de vloer niet waterpas is. Natuurlijk is het bouwen op een waterpasgestelde ondervloer perfect!

Meer informatie
 • "Erg fijn om met Buro Kaper te werken! Ze zijn enorm vakkundig."

  Jan Kievith - Raamsdonkveer

  “Als je in 8 weken tijd van idee tot realisatie een ijsbaan van 400m2 en prachtige tent kunt realiseren, dan heb je het over professionaliteit.”

  Adrie Kleppe - Leerdam
 • Buro Kaper is mijn betrouwbare, meedenkende, flexibele & vooral fijne leverancier die altijd bereikbaar is."

  Klaas Boselie - Eindhoven

  "Onze vraag een unieke ijsbaan met een sprookjesachtige uitstraling, Buro Kaper maakte dit waar!"

  Antonie Zuijderwijk - 's-Gravenzande
 • "Het is een feest om met Buro Kaper te werken. Van eerste idee tot nazorg zijn zij betrokken. Denken in oplossingen, ontzorgen en klantgericht!"

  Jan Jaap Bekkers - Utrecht

  "Buro Kaper is niet alleen garantie voor goed ijs en onderhoud, maar zeker ook lekker werken met de jongens van Jurrien!!"

  André van Gelderen - Amersfoort
Heb je vragen?

Laat een bericht achter, dan nemen wij snel contact op.


  Think we made a good match? We kijken ernaar uit om samen te werken! get in touch