Buro Kaper
Buro Kaper, USP's 6.500 bezoekers per dag

Grote aantallen bezoekers op de ijsbaan vragen om grote hoeveelheden huurschaatsen en schaatshulpen.

Buro Kaper, USP's binnen schaatsen buiten vriezen

Een bijzondere locatie qua inrichting en configuratie ijsbaan. De koelmachine verstoppen we buiten tussen de treinen, zodat efficiënt koelen en geruisloos voor de buren goed tot hun recht komt.

Buro Kaper, USP's produceren in een museum

Doordat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, komen we al jaren over de vloer in het Spoorwegmuseum. Plannen, tekenen en doen tussen de museumstukken.

ijsbaan als museumstuk

Winterstation

Een schaatsbaan met een stoomlocomotief midden op het ijs is een heel bijzonder beeld. Jaarlijks komen vele duizenden schaatsers genieten van deze unieke ijsbaan.

Buro Kaper is de partner voor het Spoorwegmuseum om jaarlijks de ijsbaan te realiseren. Aan de hand van de wensen voor Winterstation en de indeling van die editie, maken we een technisch haalbaar plan. Het spreekt voor zich dat een museum een lastige situatie is om zware industriële machinerie te ‘verstoppen’. De opbouw doen we zoveel als mogelijk buiten de openingstijden van het museum, zodat niemand gestoord wordt tijdens hun bezoek aan deze unieke verzameling treinen.

Bijna 600m2 rechthoekige ijsbaan en jaarlijks een andersvormige aanvulling.

Volgende project
Buro Kaper op zijn best

Gerelateerde projecten

Ijsbaan huren

Ons buro werkt uitsluitend met een rubber ijsbaan systeem, waar uiteindelijk een echte ijsvloer op wordt gemaakt. Binnen 48 uur na de opbouw van het systeem, kan er doorgaans worden geschaatst. Ons systeem kan perfect gebouwd worden op de bestaande ondergrond van iedere locatie, ook als de vloer niet waterpas is. Natuurlijk is het bouwen op een waterpasgestelde ondervloer perfect!

Meer informatie
 • "Erg fijn om met Buro Kaper te werken! Ze zijn enorm vakkundig."

  Jan Kievith - Raamsdonkveer

  “Als je in 8 weken tijd van idee tot realisatie een ijsbaan van 400m2 en prachtige tent kunt realiseren, dan heb je het over professionaliteit.”

  Adrie Kleppe - Leerdam
 • Buro Kaper is mijn betrouwbare, meedenkende, flexibele & vooral fijne leverancier die altijd bereikbaar is."

  Klaas Boselie - Eindhoven

  "Onze vraag een unieke ijsbaan met een sprookjesachtige uitstraling, Buro Kaper maakte dit waar!"

  Antonie Zuijderwijk - 's-Gravenzande
 • "Het is een feest om met Buro Kaper te werken. Van eerste idee tot nazorg zijn zij betrokken. Denken in oplossingen, ontzorgen en klantgericht!"

  Jan Jaap Bekkers - Utrecht

  "Buro Kaper is niet alleen garantie voor goed ijs en onderhoud, maar zeker ook lekker werken met de jongens van Jurrien!!"

  André van Gelderen - Amersfoort
Heb je vragen?

Laat een bericht achter, dan nemen wij snel contact op.


  Think we made a good match? We kijken ernaar uit om samen te werken! get in touch