Buro Kaper
Buro Kaper, USP's Pre-productie partner

Buro Kaper start iedere zomer met de vertaling van de ideeën naar een technisch haalbaar plan. Tekenwerk en aanvragen vergunningen zijn hiervan een belangrijk onderdeel.

Buro Kaper, USP's Op maat koelen

Een goede ijsvloer heeft een goede koeling nodig, deze heeft op haar beurt weer voldoende stroom nodig. Maatwerk op locatie, zoals Buro Kaper dat enkel kan!

Buro Kaper, USP's 13 weken schaatsen

2 ijsbanen op 1 evenement welke hemelsbreed 100 meter uit elkaar liggen, vragen een enorme hoeveelheid schaatsen. Op dit evenement meer dan 600 paar blauwe Buro Kaper huurschaatsen!

2 schaatsbanen op 1 evenement

Cool Event Scheveningen

Cool Event Scheveningen is een van de ‘oudste’ tijdelijke ijsbanen van Nederland. Sinds jaar en dag komen vele tienduizenden bezoekers hun rondjes draaien op deze prachtige ijsbaan. Ieder jaar wordt het evenement uitgebreid tijdens de kerstvakantie met andere aanvullende elementen, in 2019 naast de ijsbeelden nog een kinder skatepark van Buro Kaper op het strand!

Buro Kaper is partner van de organisatie, want naast het leveren van de ijsbaan verzorgt zij alle tekenwerk, advisering rondom inkoop diensten derden en verzorgt zij de omgevingsvergunning voor dit evenement.

Buro Kaper verzorgde in 2019 een kinderbaan met een andersvormige outline in een transparante tent op het strand en natuurlijk de grote schaatsbaan van 600m2 voor het Kurhausplein, dit jaar met transparante boarding.

Volgende project
Buro Kaper op zijn best

Gerelateerde projecten

Ijsbaan huren

Ons buro werkt uitsluitend met een rubber ijsbaan systeem, waar uiteindelijk een echte ijsvloer op wordt gemaakt. Binnen 48 uur na de opbouw van het systeem, kan er doorgaans worden geschaatst. Ons systeem kan perfect gebouwd worden op de bestaande ondergrond van iedere locatie, ook als de vloer niet waterpas is. Natuurlijk is het bouwen op een waterpasgestelde ondervloer perfect!

Meer informatie
 • "Erg fijn om met Buro Kaper te werken! Ze zijn enorm vakkundig."

  Jan Kievith - Raamsdonkveer

  “Als je in 8 weken tijd van idee tot realisatie een ijsbaan van 400m2 en prachtige tent kunt realiseren, dan heb je het over professionaliteit.”

  Adrie Kleppe - Leerdam
 • Buro Kaper is mijn betrouwbare, meedenkende, flexibele & vooral fijne leverancier die altijd bereikbaar is."

  Klaas Boselie - Eindhoven

  "Onze vraag een unieke ijsbaan met een sprookjesachtige uitstraling, Buro Kaper maakte dit waar!"

  Antonie Zuijderwijk - 's-Gravenzande
 • "Het is een feest om met Buro Kaper te werken. Van eerste idee tot nazorg zijn zij betrokken. Denken in oplossingen, ontzorgen en klantgericht!"

  Jan Jaap Bekkers - Utrecht

  "Buro Kaper is niet alleen garantie voor goed ijs en onderhoud, maar zeker ook lekker werken met de jongens van Jurrien!!"

  André van Gelderen - Amersfoort
Heb je vragen?

Laat een bericht achter, dan nemen wij snel contact op.


  Think we made a good match? We kijken ernaar uit om samen te werken! get in touch