Buro Kaper
Buro Kaper, USP's Monument als uitgangspunt

Het plein 1940-1945 is een fantastisch plein met een bijzonder monument. Dit staat uit het midden en roept om maatwerk.

Buro Kaper, USP's Winnen van wind en water

De locatie aan de Nieuwe Maas, het beoogde open karakter van het festival én de Skateway was de combinatie voor een unieke chiller.

Buro Kaper, USP's Voor jong en oud

De ijsbaan van IJsvrij festival trekt letterlijk alle doelgroepen, daarom een grote en brede sortering huurschaatsen van Buro Kaper.

Buro Kaper op zijn best

IJsvrij Festival

In het centrum van Rotterdam aan de Leuvehaven werd geschaatst! Een winterevenement met een ijsbaan en een brede programmering is IJsvrij Festival. De eerste edities waren in Het Park onder de Euromast, deze keer was de ijsbaan op het plein 1940-1945. Wederom een groot succes met heel veel schaatsers!

Buro Kaper levert de ijsbaan, skateway en toebehoren. We zijn vanaf editie 1 partner van Bureau Vermaeck en weten samen binnen de scherpe technische ‘outlines’ een mooie productie neer te zetten.

Het monument op het plein moest worden gerespecteerd en te allen tijde bereikbaar en zichtbaar zijn. De gekozen oplossing met Skateway en aangepaste boarding met loopdeurtjes, was de oplossing.

Volgende project
Buro Kaper op zijn best

Gerelateerde projecten

Ijsbaan huren

Ons buro werkt uitsluitend met een rubber ijsbaan systeem, waar uiteindelijk een echte ijsvloer op wordt gemaakt. Binnen 48 uur na de opbouw van het systeem, kan er doorgaans worden geschaatst. Ons systeem kan perfect gebouwd worden op de bestaande ondergrond van iedere locatie, ook als de vloer niet waterpas is. Natuurlijk is het bouwen op een waterpasgestelde ondervloer perfect!

Meer informatie
 • "Erg fijn om met Buro Kaper te werken! Ze zijn enorm vakkundig."

  Jan Kievith - Raamsdonkveer

  “Als je in 8 weken tijd van idee tot realisatie een ijsbaan van 400m2 en prachtige tent kunt realiseren, dan heb je het over professionaliteit.”

  Adrie Kleppe - Leerdam
 • Buro Kaper is mijn betrouwbare, meedenkende, flexibele & vooral fijne leverancier die altijd bereikbaar is."

  Klaas Boselie - Eindhoven

  "Onze vraag een unieke ijsbaan met een sprookjesachtige uitstraling, Buro Kaper maakte dit waar!"

  Antonie Zuijderwijk - 's-Gravenzande
 • "Het is een feest om met Buro Kaper te werken. Van eerste idee tot nazorg zijn zij betrokken. Denken in oplossingen, ontzorgen en klantgericht!"

  Jan Jaap Bekkers - Utrecht

  "Buro Kaper is niet alleen garantie voor goed ijs en onderhoud, maar zeker ook lekker werken met de jongens van Jurrien!!"

  André van Gelderen - Amersfoort
Heb je vragen?

Laat een bericht achter, dan nemen wij snel contact op.


  Think we made a good match? We kijken ernaar uit om samen te werken! get in touch