Buro Kaper
Buro Kaper, USP's Logistieke uitdaging

Een voormalige gevangenis is niet voorzien van ruime laad- en loszones. Weinig deuren, veel hekken. Samen maakte we een planning dat onze machinerie veilig op locatie kwam.

Buro Kaper, USP's Meten is weten

Een locatie met zoveel geschiedenis, is vaak niet haaks of waterpas. Door rekening te houden met het geen niet kon, maakte we ijsbaan die precies op locatie past.

Buro Kaper, USP's Coronaproof schaatsen

Naast schaatsen in de openlucht, was reserveren een must. De baan was enkel toegankelijk voor kinderen tot en met 17 jaar.

Schaatsen binnen gevangenismuren......

IJspaleis Breda

Een nieuw project in corona tijd, vraagt om durf en om lef van de organisatie. Frisse ideeën en een sterke gemeente als partner, maakte het mogelijke om een fantastische ijsbaan voor de jeugd te realiseren.

Buro Kaper dacht mee en vertaalde de gestelde ‘outlines’ in het vergunning, naar deze leuke ijsbaan op een hele bijzondere plek. Een 350m2 onoverdekte ijsbaan, met schaatsbank, curling en onze unieke prikkabel oplossing.

Vorige project
Buro Kaper op zijn best

Gerelateerde projecten

Ijsbaan huren

Ons buro werkt uitsluitend met een rubber ijsbaan systeem, waar uiteindelijk een echte ijsvloer op wordt gemaakt. Binnen 48 uur na de opbouw van het systeem, kan er doorgaans worden geschaatst. Ons systeem kan perfect gebouwd worden op de bestaande ondergrond van iedere locatie, ook als de vloer niet waterpas is. Natuurlijk is het bouwen op een waterpasgestelde ondervloer perfect!

Meer informatie
 • "Erg fijn om met Buro Kaper te werken! Ze zijn enorm vakkundig."

  Jan Kievith - Raamsdonkveer

  “Als je in 8 weken tijd van idee tot realisatie een ijsbaan van 400m2 en prachtige tent kunt realiseren, dan heb je het over professionaliteit.”

  Adrie Kleppe - Leerdam
 • Buro Kaper is mijn betrouwbare, meedenkende, flexibele & vooral fijne leverancier die altijd bereikbaar is."

  Klaas Boselie - Eindhoven

  "Onze vraag een unieke ijsbaan met een sprookjesachtige uitstraling, Buro Kaper maakte dit waar!"

  Antonie Zuijderwijk - 's-Gravenzande
 • "Het is een feest om met Buro Kaper te werken. Van eerste idee tot nazorg zijn zij betrokken. Denken in oplossingen, ontzorgen en klantgericht!"

  Jan Jaap Bekkers - Utrecht

  "Buro Kaper is niet alleen garantie voor goed ijs en onderhoud, maar zeker ook lekker werken met de jongens van Jurrien!!"

  André van Gelderen - Amersfoort
Heb je vragen?

Laat een bericht achter, dan nemen wij snel contact op.


  Think we made a good match? We kijken ernaar uit om samen te werken! get in touch