Buro Kaper

Tijdelijke schaatsbaan huren

Opzoek naar een unieke ervaring tijdens jou evenement? Stop dan met zoeken, want bij Buro Kaper verhuren wij op maat gemaakte tijdelijke schaatsbanen met top service én de beste kwaliteit. Een tijdelijke schaatsbaan huren is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom helpen wij je graag verder!

Hoe werken wij?
We kunnen ons voorstellen dat bij een tijdelijke ijsbaan huren veel vragen bij u oproepen. Hoe werken wij als bedrijf, wat zijn de kosten van een ijsbaan huren en hoe werkt het huren van een tijdelijke ijsbaan? Wij geven graag antwoord op uw vragen.

Zo werken wij
Afspraken nakomen vinden wij erg belangrijk in een relatie tussen het bedrijf en de klant. Dat is bij ons dan ook een top prioriteit. Omdat wij de juiste service, kwaliteit en maatwerk bieden komen wij niet ‘even’ snel langs en ziet u ons pas weer als de afbouw begint. Wij denken met u mee van begin tot eind. Hoe u het ook bekijkt, uw tijdelijke schaatsbaan voelt toch ook als onze schaatsbaan. Daarom verlaten wij pas uw locatie als de ijsvloer dik genoeg is om op te schaatsen, controleren we regelmatig onze machines, zorgen we voor diverse metingen, zijn we 24/7 telefonisch beschikbaar en boven alles zijn we pas klaar als u tevreden bent. 

Tijdelijke schaatsbaan huren bij Buro Kaper
Als u er aan denkt een tijdelijke schaatsbaan te huren, staat deze doorgaans een aantal weken op uw evenement locatie. Een schaatsbaan kunt u niet zomaar ergens in de winkel kopen. Het heeft namelijk een aantal unieke elementen. Zo maken wij gebruik van een gesloten koelsysteem. Door dit systeem pompen we onze koelvloeistof. Wij koelen met een ‘non toxic’ koelmiddel, namelijk mono propyleen glycol. De chiller, ook wel koudwatermachine genoemd, koelt de glycol. Door laagje voor laagje water te nevelen op onze rubber ijsbaan, zodra het glycol onder nul is, bouw je je ijsbaan op.

Maatwerk is het beste werk
Wij leveren uitsluitend maatwerk zodat de ijsbaan perfect op uw evenlocatie past. Wij kunnen standaard maatvoeringen leveren van onze producten, maar onze producten kunnen ook op gewenste lengte gebouwd worden. Dit omdat wij werken met flexibel rubber waardoor we ze in iedere vorm en lengtemaat kunnen leveren. 

Kosten tijdelijke schaatsbaan

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een ijsbaan op uw locatie of heeft u vragen over onze services? Neem dan contact met ons op , of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Ijsbaan huren

Ons buro werkt uitsluitend met een rubber ijsbaan systeem, waar uiteindelijk een echte ijsvloer op wordt gemaakt. Binnen 48 uur na de opbouw van het systeem, kan er doorgaans worden geschaatst. Ons systeem kan perfect gebouwd worden op de bestaande ondergrond van iedere locatie, ook als de vloer niet waterpas is. Natuurlijk is het bouwen op een waterpasgestelde ondervloer perfect!

Meer informatie
 • "Erg fijn om met Buro Kaper te werken! Ze zijn enorm vakkundig."

  Jan Kievith - Raamsdonkveer

  “Als je in 8 weken tijd van idee tot realisatie een ijsbaan van 400m2 en prachtige tent kunt realiseren, dan heb je het over professionaliteit.”

  Adrie Kleppe - Leerdam
 • Buro Kaper is mijn betrouwbare, meedenkende, flexibele & vooral fijne leverancier die altijd bereikbaar is."

  Klaas Boselie - Eindhoven

  "Onze vraag een unieke ijsbaan met een sprookjesachtige uitstraling, Buro Kaper maakte dit waar!"

  Antonie Zuijderwijk - 's-Gravenzande
 • "Het is een feest om met Buro Kaper te werken. Van eerste idee tot nazorg zijn zij betrokken. Denken in oplossingen, ontzorgen en klantgericht!"

  Jan Jaap Bekkers - Utrecht

  "Buro Kaper is niet alleen garantie voor goed ijs en onderhoud, maar zeker ook lekker werken met de jongens van Jurrien!!"

  André van Gelderen - Amersfoort
Heb je vragen?

Laat een bericht achter, dan nemen wij snel contact op.


  Think we made a good match? We kijken ernaar uit om samen te werken! get in touch