Buro Kaper

Schaatsbaan huren

Opzoek naar de ultieme schaatservaring op het ijs? Schaatsbaan huren met kwaliteit en service waar je u tegen zegt? Dan ben je bij Buro Kaper aan het juiste adres. Wij leveren schaatsbanen met uitsluitend echt ijs. Dat is niet het enige. Buro Kaper is uniek in Nederland. Sterker nog, uniek in Noord-Europa. Waarom? Wij leveren andersvormige schaatsbanen. Normale schaatsbanen zijn leuk, maar een rechthoekige schaatsbaan in combinatie met een skateway brengt de beleving net naar een hoger niveau!

Perfecte ijsbaan, Hoe werken wij?

Zo werkt het
Onze ijsbanen met echt ijs is niet zomaar iets dat je neerzet zonder er over na te denken. Het is een combinatie van diverse bijzondere elementen. Wij werken met een gesloten koelsysteem. Door dit systeem pompen we onze koelvloeistof. Wij koelen met een ‘non toxic’ koelmiddel, namelijk mono propyleen glycol. De chiller, ook wel koudwater machine genoemd, koelt de glycol. Door laagje voor laagje water te nevelen op onze rubber ijsbaan, zodra het glycol onder nul is, bouw je je ijsbaan op.

Tijdelijke schaatsbaan huren
Sfeer creëren midden in je stad, winkelcentrum of tijdens je event. Met een tijdelijke schaatsbaan van Buro Kaper brengen wij deze magische momenten naar jou toe. Daarnaast zijn onze schaatsbanen voorzien van echt ijs. We zien mooie dingen ontstaan bij onze ijsbanen. Familie-uitjes naar de schaatsbaan of de ijsbaan bezoeken met vrienden. Het gevoel van samen zijn. Dat is waar wij voor staan en willen overdragen naar jou. 

Een tijdelijke ijsbaan ligt doorgaans een aantal weken op uw evenementenlocatie en moet daarom goed verzorgd worden. Als een van de jongste ijsbaan verhuur bedrijven in Nederland mogen wij zeggen dat wij met onze ervaringen jou evenementen omtoveren tot iets magisch. Dit doen wij al met veel plezier sinds 2002.

Kwaliteit en service
Afspraken nakomen is een van onze top prioriteiten binnen het bedrijf. We komen niet even snel langs om een ijsbaan op te bouwen om vervolgens pas weer bij de afbouw te komen kijken hoe de vlag erbij hangt. Een unieke schaatservaring leveren voor uw klanten, daar zit gedetailleerd werk in. Hoe je het ook bekijkt, uw tijdelijke ijsbaan voelt toch ook als onze ijsbaan. Zo verlaten we pas de locatie als we zeker weten dat de schaatsbaan vloer dik genoeg is om op te schaatsen en checken we regelmatig op locatie. Ook faciliteren wij servicebeurten en controleren we de werking van al onze apparatuur. Daarnaast zijn we altijd 24/7 telefonisch bereikbaar en zijn we in noodsituaties binnen no time op locatie aanwezig.  

Maatwerk voor uw schaatsbaan

Elke locatie is verschillend en heeft zijn unieke aspecten die het met zich meebrengt. Dat betekent dat wij elke ijsbaan altijd leveren op maatwerk. Ja, ons Buro heeft uiteraard standaard maatvoering voor rubbermatten, hoofdleidingen en boardingdelen. Toch kunnen we dit op iedere gewenste lengte aanleveren. 

De schaatsbanen die bij ons worden verhuurd zijn van rubber en dus erg flexibel. Elke gewenste vorm en lengtemaat is mogelijk. We maken rechthoekige ijsbanen, skateways, skateparks of perfect shaped donuts. 

Prijs huren van een schaatsbaan
Benieuwd naar de mogelijkheden voor een ijsbaan op uw locatie of heeft u vragen over onze services? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ijsbaan huren

Ons buro werkt uitsluitend met een rubber ijsbaan systeem, waar uiteindelijk een echte ijsvloer op wordt gemaakt. Binnen 48 uur na de opbouw van het systeem, kan er doorgaans worden geschaatst. Ons systeem kan perfect gebouwd worden op de bestaande ondergrond van iedere locatie, ook als de vloer niet waterpas is. Natuurlijk is het bouwen op een waterpasgestelde ondervloer perfect!

Meer informatie
 • "Erg fijn om met Buro Kaper te werken! Ze zijn enorm vakkundig."

  Jan Kievith - Raamsdonkveer

  “Als je in 8 weken tijd van idee tot realisatie een ijsbaan van 400m2 en prachtige tent kunt realiseren, dan heb je het over professionaliteit.”

  Adrie Kleppe - Leerdam
 • Buro Kaper is mijn betrouwbare, meedenkende, flexibele & vooral fijne leverancier die altijd bereikbaar is."

  Klaas Boselie - Eindhoven

  "Onze vraag een unieke ijsbaan met een sprookjesachtige uitstraling, Buro Kaper maakte dit waar!"

  Antonie Zuijderwijk - 's-Gravenzande
 • "Het is een feest om met Buro Kaper te werken. Van eerste idee tot nazorg zijn zij betrokken. Denken in oplossingen, ontzorgen en klantgericht!"

  Jan Jaap Bekkers - Utrecht

  "Buro Kaper is niet alleen garantie voor goed ijs en onderhoud, maar zeker ook lekker werken met de jongens van Jurrien!!"

  André van Gelderen - Amersfoort
Heb je vragen?

Laat een bericht achter, dan nemen wij snel contact op.


  Think we made a good match? We kijken ernaar uit om samen te werken! get in touch