Buro Kaper

Kunstijsbaan huren

Opzoek naar een adembenemende ervaring op uw locatie? Stop met zoeken, want bij Buro Kaper kunt u een kunstijsbaan huren om magische momenten te creëren voor uw evenement. Wij bieden tijdelijke kunstijsbanen met uitsluitend echt ijs, maatwerk en natuurlijk de beste service. 

Kunstijsbaan huren, hoe gaan wij te werk? 

Een tijdelijke kunstijsbaan huren doet u bij Buro Kaper. Wij kunnen ons voorstellen dat een kunstijsbaan huren vragen bij u oproept. Dit is namelijk geen dagelijkse bezigheid. Wat zijn de kosten van het huren, hoe werkt het verhuur en hoe werken wij als bedrijf? Wij helpen u graag met deze vragen in onderstaande tekst. 

Tijdelijke kunstijsbaan
Als jongste ijsbaanverhuur bedrijf van Nederland kijken wij met een frisse en open minded gedachte naar de mogelijkheden op uw event locatie. Een tijdelijke kunstijsbaan huurt u gemiddeld een paar weken voor uw event. Ondanks dat het niet mega lang staat, zijn er een redelijk aantal stappen die we moeten ondergaan. Kunstijsbanen kunt u namelijk niet zomaar ergens in de winkel kopen. Het heeft een aantal unieke elementen. Zo maken wij gebruik van een gesloten koelsysteem. Door dit systeem pompen we onze koelvloeistof. Wij koelen met een ‘non toxic’ koelmiddel, namelijk mono propyleen glycol. De chiller, ook wel koudwatermachine genoemd, koelt de glycol. Door laagje voor laagje water te nevelen op onze rubber ijsbaan, zodra het glycol onder nul is, bouw je je ijsbaan op.

Service & maatwerk
Afspraken nakomen is iets waar Buro Kaper voor staat. We doen regelmatig check-ups, luisteren naar uw wensen en behoeften, gaan pas weg als de ijsvloer dik genoeg is en boven alles als u tevreden bent. IJsbanen van Buro Kaper hebben een hoge afwerkingsgraad, waarbij veilig gebruik en esthetische waarde maatgevend zijn. Geen gevaarlijke instap, veilige ingangen, extra (nood)uitgangen in de boarding, geen kieren in de boarding, enzovoort. Daarnaast zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar voor uw vragen of noodgevallen.  

Kosten kunstijsbaan huren
Overtuigd en benieuwd naar de mogelijkheden voor een kunstijsbaan op uw locatie, of heeft u vragen over onze services? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 


Ijsbaan huren

Ons buro werkt uitsluitend met een rubber ijsbaan systeem, waar uiteindelijk een echte ijsvloer op wordt gemaakt. Binnen 48 uur na de opbouw van het systeem, kan er doorgaans worden geschaatst. Ons systeem kan perfect gebouwd worden op de bestaande ondergrond van iedere locatie, ook als de vloer niet waterpas is. Natuurlijk is het bouwen op een waterpasgestelde ondervloer perfect!

Meer informatie
 • "Erg fijn om met Buro Kaper te werken! Ze zijn enorm vakkundig."

  Jan Kievith - Raamsdonkveer

  “Als je in 8 weken tijd van idee tot realisatie een ijsbaan van 400m2 en prachtige tent kunt realiseren, dan heb je het over professionaliteit.”

  Adrie Kleppe - Leerdam
 • Buro Kaper is mijn betrouwbare, meedenkende, flexibele & vooral fijne leverancier die altijd bereikbaar is."

  Klaas Boselie - Eindhoven

  "Onze vraag een unieke ijsbaan met een sprookjesachtige uitstraling, Buro Kaper maakte dit waar!"

  Antonie Zuijderwijk - 's-Gravenzande
 • "Het is een feest om met Buro Kaper te werken. Van eerste idee tot nazorg zijn zij betrokken. Denken in oplossingen, ontzorgen en klantgericht!"

  Jan Jaap Bekkers - Utrecht

  "Buro Kaper is niet alleen garantie voor goed ijs en onderhoud, maar zeker ook lekker werken met de jongens van Jurrien!!"

  André van Gelderen - Amersfoort
Heb je vragen?

Laat een bericht achter, dan nemen wij snel contact op.


  Think we made a good match? We kijken ernaar uit om samen te werken! get in touch