Buro Kaper

Ijsbaan huren

Een unieke ervaring tijdens een evenement, in de stad of in het winkelcentrum? Bij Buro Kaper kan je dé Ijsbaan huren met top service én de juiste kwaliteit. Elke locatie is verschillend en heeft zijn unieke aspecten die het met zich meebrengt. Daarom leveren wij altijd op maatwerk en verhuren wij uitsluitend een ijsbaan met echt ijs. 

Tijdelijke ijsbaan huren, hoe werkt dat?

Wij kunnen ons voorstellen dat een ijsbaan huren niet een dagelijkse bezigheid is. Dit kan een aantal vragen bij u oproepen: Hoe gaan jullie te werk, wat zijn de kosten van een ijsbaan huren en hoe werkt het verhuur van een tijdelijke ijsbaan? 

Zo werken wij
Afspraken nakomen is een van onze top prioriteiten binnen het bedrijf. We komen niet even snel langs om een ijsbaan op te bouwen om vervolgens pas weer bij de afbouw te komen kijken hoe de vlag erbij hangt. Een unieke schaatservaring leveren voor uw klanten, daar zit gedetailleerd werk in. Hoe je het ook bekijkt, uw tijdelijke ijsbaan voelt toch ook als onze ijsbaan. Daarom verlaten we pas de locatie als de ijsvloer dik genoeg is, leveren wij servicebeurten tussendoor, controleren we onze machines, verzorgen we diverse metingen en zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen of noodsituaties. 

Tijdelijke ijsbaan huren, hoe werkt dat?
Een tijdelijke ijsbaan ligt doorgaans een aantal weken op uw evenementenlocatie. Zo’n ijsbaan is geen product dat je gewoon zomaar ergens kan kopen. Het heeft een aantal unieke en bijzondere elementen. Zo maken wij gebruik van een gesloten koelsysteem. Door dit systeem pompen we onze koelvloeistof. Wij koelen met een ‘non toxic’ koelmiddel, namelijk mono propyleen glycol. De chiller, ook wel koudwatermachine genoemd, koelt de glycol. Door laagje voor laagje water te nevelen op onze rubber ijsbaan, zodra het glycol onder nul is, bouw je je ijsbaan op. 

Maatwerk op zijn best
Omdat iedere locatie anders is, leveren wij uitsluitend maatwerk. Ja, wij hebben standaard maatvoering voor onze producten, maar al onze producten kunnen op iedere gewenste lengte gebouwd worden. De ijsbanen die wij leveren zijn van rubber. Dit betekend dat ze flexibel zijn en in iedere vorm en lengtemaat geleverd kunnen worden.

De prijs van een ijsbaan huren
Benieuwd naar de mogelijkheden voor een ijsbaan op uw locatie of heeft u vragen over onze services? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Ijsbaan huren

Ons buro werkt uitsluitend met een rubber ijsbaan systeem, waar uiteindelijk een echte ijsvloer op wordt gemaakt. Binnen 48 uur na de opbouw van het systeem, kan er doorgaans worden geschaatst. Ons systeem kan perfect gebouwd worden op de bestaande ondergrond van iedere locatie, ook als de vloer niet waterpas is. Natuurlijk is het bouwen op een waterpasgestelde ondervloer perfect!

Meer informatie
 • "Erg fijn om met Buro Kaper te werken! Ze zijn enorm vakkundig."

  Jan Kievith - Raamsdonkveer

  “Als je in 8 weken tijd van idee tot realisatie een ijsbaan van 400m2 en prachtige tent kunt realiseren, dan heb je het over professionaliteit.”

  Adrie Kleppe - Leerdam
 • Buro Kaper is mijn betrouwbare, meedenkende, flexibele & vooral fijne leverancier die altijd bereikbaar is."

  Klaas Boselie - Eindhoven

  "Onze vraag een unieke ijsbaan met een sprookjesachtige uitstraling, Buro Kaper maakte dit waar!"

  Antonie Zuijderwijk - 's-Gravenzande
 • "Het is een feest om met Buro Kaper te werken. Van eerste idee tot nazorg zijn zij betrokken. Denken in oplossingen, ontzorgen en klantgericht!"

  Jan Jaap Bekkers - Utrecht

  "Buro Kaper is niet alleen garantie voor goed ijs en onderhoud, maar zeker ook lekker werken met de jongens van Jurrien!!"

  André van Gelderen - Amersfoort
Heb je vragen?

Laat een bericht achter, dan nemen wij snel contact op.


  Think we made a good match? We kijken ernaar uit om samen te werken! get in touch