Buro Kaper

Andersvormige ijsbaan huren

Op zoek naar een uniek element voor op uw event locatie? Buro Kaper biedt andersvormige ijsbanen te huur. Nu horen wij u al denken, andersvormige ijsbaan huren, wat houdt dat in? Hoe gaan jullie te werk en wat zijn de kosten? Wij als jongste ijsbaan verhuurbedrijf van Nederland helpen je graag verder.

Andersvormige ijsbaan, wat is dat?

Een andersvormige ijsbaan huren brengt een unieke ervaring naar uw event. Waarom? Een rechthoekige ijsbaan kan leuk zijn, maar is veel voorkomend en standaard. Een combinatie van rechthoekig met een deel skateaway maakt het schaatsen dan wel een ware beleving en anders dan andere. Of, wat dacht u van een geheel skatepark of een perfect shaped donut? Wat wij doen en leveren is namelijk niet alleen uniek in Nederland, maar ook uniek in Noord Europa. Sinds 2018 bouwen we deze andersvormige ijsbanen en de reacties van de schaatsers en exploitanten zijn adembenemend. 

Service & kwaliteit
Buro Kaper staat bekend om het mee denken en doen binnen het proces van uw winterevenement. Hoe je het ook bekijkt, uw andersvormige ijsbaan voelt toch ook een beetje als onze ijsbaan. Wel begrijpen wij uiteraard de rolverdeling binnen de samenwerking. U bent de organisator en wij zijn de leverancier. Daarnaast gaat wij pas weg als de ijsvloer dik genoeg is, doen regelmatig een check-up op locatie, voeren we servicebeurten uit en verlaten we pas de locatie als u tevreden bent. Bovenal zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar voor vragen of eventuele noodgevallen. 

Maatwerk
Vanaf ons eerste contact zet Buro Kaper alles op alles om alle facetten van onze dienstverlening aan te passen naar de wensen van de opdrachtgever. Iedere locatie is anders en daarom denken wij graag met u mee. Doordat wij met een flexibel rubberen ijsbaan werken, kunnen wij de ijsbaan altijd op ieder gewenst formaat bouwen. Dat is pas maatwerk!

Kosten andersvormige ijsbaan huren
Denkt u dat wij de perfecte match zijn en wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de kosten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een ijsbaan op uw locatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Ijsbaan huren

Ons buro werkt uitsluitend met een rubber ijsbaan systeem, waar uiteindelijk een echte ijsvloer op wordt gemaakt. Binnen 48 uur na de opbouw van het systeem, kan er doorgaans worden geschaatst. Ons systeem kan perfect gebouwd worden op de bestaande ondergrond van iedere locatie, ook als de vloer niet waterpas is. Natuurlijk is het bouwen op een waterpasgestelde ondervloer perfect!

Meer informatie
 • "Erg fijn om met Buro Kaper te werken! Ze zijn enorm vakkundig."

  Jan Kievith - Raamsdonkveer

  “Als je in 8 weken tijd van idee tot realisatie een ijsbaan van 400m2 en prachtige tent kunt realiseren, dan heb je het over professionaliteit.”

  Adrie Kleppe - Leerdam
 • Buro Kaper is mijn betrouwbare, meedenkende, flexibele & vooral fijne leverancier die altijd bereikbaar is."

  Klaas Boselie - Eindhoven

  "Onze vraag een unieke ijsbaan met een sprookjesachtige uitstraling, Buro Kaper maakte dit waar!"

  Antonie Zuijderwijk - 's-Gravenzande
 • "Het is een feest om met Buro Kaper te werken. Van eerste idee tot nazorg zijn zij betrokken. Denken in oplossingen, ontzorgen en klantgericht!"

  Jan Jaap Bekkers - Utrecht

  "Buro Kaper is niet alleen garantie voor goed ijs en onderhoud, maar zeker ook lekker werken met de jongens van Jurrien!!"

  André van Gelderen - Amersfoort
Heb je vragen?

Laat een bericht achter, dan nemen wij snel contact op.


  Think we made a good match? We kijken ernaar uit om samen te werken! get in touch